Remote Support

CoSdo heeft dé oplossing voor eenvoudige en snelle desktop-sharing. CoSdo kan uw computer op afstand bedienen om online ondersteuning te bieden, en dit alles zonder dat u zich met firewalls, IP-adressen of NAT bezig hoeft te houden.

 

Veiligheid en databeveiliging nemen bij CoSdo altijd een prominente plaats in! Juist bij het gebruik via internet moet u er goed op letten dat uw gegevens niet in de verkeerde handen vallen!

Versleuteling & Toegangsbeveiliging

Versleuteling

Dit systeem werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding.

Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig.

Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen, en dat geldt

derhalve ook voor de routingserver.

 

Kosten:

Installatie software en één uur support voor maar 30,00 euro per jaar (voor 1 pc/laptop). [incl. btw].

 

Toegangsbeveiliging

Naast de automatisch gegenereerde PartnerID maakt TeamViewer CoSdo een dynamisch sessiewachtwoord aan, dat in de standaardinstelling bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt.

Belangrijke extra functies zoals de bestandsoverdracht moeten nog een keer handmatig door de gebruiker bevestigd worden.

Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geïnformeerd moet zijn.

 

Bij CoSdo bent u altijd aan het juiste adres!

CoSdo uw Allround ICT bedrijf!

Bongerd 202
8212 BL Lelystad
Tel. +31(0)85 3031537 of Mobiel +31(0)617788851

KvK 58496769
BTW NL001736809B51
IBAN NL58RABO0152300554

CONTACT

Follow Us

Remote Support
Versleuteling & Toegangsbeveiliging
Remote Support
Versleuteling & Toegangsbeveiliging
Remote Support
Versleuteling & Toegangsbeveiliging